DOOR HET RITME VAN DANS EN DE GENADE VAN YOGA ONTDEKKEN WE HET GRENZELOZE POTENTIEEL IN ONSZELF.

Met roots in Havana, Cuba en uitgebreide training in diverse stijlen, creëren Bea’s passie en expertise een unieke mix van beweging, flexibiliteit en inspiratie.

Ik ben Beamiris.

Bea’s reis naar de danswereld, geboren in Havana, Cuba, begon op jonge leeftijd. Ze scherpte haar vaardigheden aan bij de prestigieuze “Escuela de Arte Leonardo Luberta” op Isla de la Juventud in Cuba. Op zoek naar nieuwe kansen waagde Bea zich naar Rio de Janeiro, Brazilië, waar ze zich onderdompelde in de levendige dansscene en als danseres en instructeur werkte aan de gerenommeerde ‘Move Dance Academy’.

In 1997 verhuisde Bea definitief naar Duitsland, dat de komende tien jaar haar thuis zou worden. In heel Europa kregen haar opmerkelijke talenten als docent, performer en choreograaf brede erkenning. Binnen de internationale salsagemeenschap werd Bea al snel bekend en werd ze een van de populairste dansers, artiesten en instructeurs. Haar beheersing reikte verder dan salsa en omvatte een breed scala aan stijlen, zoals Afro-Cubaanse, traditionele Cubaanse dansen, hedendaagse en Braziliaanse ritmes. Ze werkte zelfs als danseres op de Duitse televisie en droeg haar kunstenaarschap bij aan een Prada-parfumreclame.

Bea’s talenten gaan verder dan alleen dansen. Ze staat bekend om haar ongelooflijke flexibiliteit, waardoor haar lichaam gracieus kan bewegen op manieren die voor de meeste mensen onmogelijk lijken. Als je haar vloeiende bewegingen ziet, vraag je je misschien zelfs af of ze botten heeft, omdat ze moeiteloos flexibel en elastisch lijkt.

Reis naar yoga

In 2011 nam Bea’s reis een onverwachte wending toen ze in aanraking kwam met de boeiende wereld van yoga. Deze hernieuwde passie is sindsdien helder in haar blijven branden. Door de jaren heen heeft ze zich toegewijd aan het verdiepen van haar kennis, door actief deel te nemen aan verschillende yogaworkshops en -cursussen en te studeren onder gewaardeerde leraren.

In 2019 begon Bea aan haar eigen lestraject, waarbij ze haar expertise op het gebied van yoga- en flexibiliteitslessen deelde. Tegenwoordig is Bea een geregistreerde yogaleraar en geaccrediteerd door de “Yoga Alliance Foundation”, gedreven door een niet aflatende passie voor elk aspect van yoga.

Bea’s stijl van lesgeven is een unieke mix van plezier en inspiratie, gekoppeld aan nauwgezette aandacht voor technische details. Bereid je voor om versteld te staan terwijl je onder haar begeleiding aan een transformerende reis begint.

Contact Me

Of je nu vragen hebt, een privésessie wilt boeken of informatie wilt vragen over aankomende lessen, ik ben hier om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens je reis.

Jouw nieuwe reis naar yoga

Mijn passie voor yoga is een transformerende ervaring. Ik begeleid je door een unieke mix van plezier, inspiratie en aandacht voor detail.