Ontdek de Kunst van Ontspanning: Restorative Yoga

de Kunst van Ontspanning

In deze verkwikkende cursus verkennen we de rustgevende wereld van Restorative Yoga, waar lichaam en geest samensmelten in een oase van diepe ontspanning.

Wat is Restorative Yoga?

Restauratieve Yoga is een praktijk ontworpen om diepe ontspanning en genezing te bevorderen. Het is bijzonder gunstig voor stressverlichting en biedt een vredige ontsnapping voor degenen die burn-out ervaren of nabij zijn. Deze vorm van yoga helpt bij het verminderen van vermoeidheid en het aanpakken van emotionele onevenwichtigheden, en biedt een serene omgeving voor ontspanning van zowel geest als lichaam. Deze zachte maar effectieve aanpak is geschikt voor individuen op alle niveaus, ter ondersteuning van persoonlijke groei en een evenwichtige levensstijl.

Voordelen van Restorative Yoga

Restorative Yoga biedt een breed scala aan voordelen, waaronder:

  • Diepe Ontspanning voor Stressverlichting: Ervaar houdingen die specifiek gericht zijn op stressverlichting in onze ondersteunende omgeving, waardoor cortisolniveaus verlagen en een gevoel van kalmte bevorderd wordt.
  • Voorkomen en Herstellen van Burnout: Onze praktijk is een toevluchtsoord voor degenen die burnout ervaren of nabij zijn, met ruimte en technieken voor mentale en fysieke verjonging.
  • Vermoeidheid en Emotionele Onevenwichtigheden Bestrijden: Herstellende Yoga is een effectief middel tegen vermoeidheid en emotionele onevenwichtigheden, door de slaapkwaliteit te verbeteren en technieken voor emotionele regulatie te bieden.
  • Holistic Relaxation: Onze praktijk biedt meer dan alleen fysieke ontspanning; het kalmeert de geest, bevordert een holistisch gevoel van vrede en rust, essentieel voor een gebalanceerd leven.
  • Versterking van het Immuunsysteem: Engageer in een praktijk die niet alleen verzacht maar ook versterkt. Herstellende Yoga kan een positieve impact hebben op je immuunsysteem, wat leidt tot een betere algehele gezondheid.

Onze Aanpak

In onze cursus Restorative Yoga leggen we de nadruk op twee belangrijke elementen: loslaten en gronden. Met behulp van eenvoudige hulpmiddelen creëren we een ondersteunende omgeving waar je veilig ontspanning en mindfulness kunt verkennen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door elke houding, en zorgen voor een verzorgende en therapeutische ervaring

Cursusoverzicht

Begin een reis van rust en verjonging met onze nieuwe cursus Restorative Yoga. Ontworpen voor degenen die een vredige terugtrekking zoeken uit de drukte van het dagelijks leven, biedt deze cursus een toevluchtsoord waar je lichaam en geest harmonieus kunnen ontspannen. Ervaar de zachte kracht van Restorative Yoga en omarm een staat van serene balans.

LESROOSTER

nieuwe lessen beginnen op 18 maart 2024

Monday

Rooster
  • Lesschema: 18-25 mar, 1-8-15 apr, 6-13-20 mei
Address

Zero Point
Ceresstraat 29
4811 CA Breda

Contact
0031(0)611197191 (Beamiris)

Maak Kennis met je Instructeur

In 2011 nam Bea’s pad een onverwachte wending toen ze de betoverende wereld van yoga ontdekte. Deze nieuwe passie brandt sindsdien helder in haar. Ze heeft zich toegewijd aan het verdiepen van haar kennis door middel van yoga workshops, cursussen en studie onder gerespecteerde leraren. In 2019 begon ze haar expertise te delen als yogadocent en flexibiliteitsinstructeur. Vandaag de dag is Bea een geregistreerde yogaleraar en geaccrediteerd door de “Yoga Alliance Foundation,” gedreven door een onwankelbare passie voor elk aspect van yoga. Bea’s onderwijsstijl is een unieke mix van plezier, inspiratie en nauwgezette aandacht voor technische details. Bereid je voor om verbaasd te zijn terwijl je een transformerende reis onder haar begeleiding begint.

Wie Kan Meedoen?

Restorative Yoga is geschikt voor beoefenaars van alle niveaus, van beginners die een stevige basis zoeken tot ervaren yogi’s die hun praktijk willen verdiepen. Ongeacht waar je je bevindt op je yogareis, biedt onze ondersteunende en inclusieve omgeving een voedende ruimte voor persoonlijke groei en zelfreflectie.

Ervaar de Transformatie

Of je nu een drukke professional bent die een adempauze zoekt van de eisen van het werk, of iemand die een zachtere kant van yoga wil verkennen, onze cursus Restorative Yoga is jouw toegangspoort tot een meer gebalanceerd en vredig leven. Grijp deze kans om je lichaam en ziel te koesteren, en ontdek de transformerende Kracht van rust.


Prijzen

Elke cursus is zorgvuldig samengesteld om een holistische en verrijkende ervaring te bieden. Bekijk onze prijsopties hieronder en vind de cursus die bij je past.

EEN CURSUS VAN 8 Les
€85

Duik in de transformerende ervaring van een enkele cursus en begin aan een reis vol zelfontdekking.

LOSSE LES/UITPROBEREN

€15

Nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben? Probeer onze single/uitprobeercursus en ervaar de magie uit eerste hand.

Registratiegegevens

Klaar om aan deze transformerende reis te beginnen? Neem contact met ons op om je plek te reserveren:Total