Neem contact met mij op

Yogastudio
Ik spreek: Spaans, Nederlands, Duits, Portugees, Italiaans en Engels

Maak kennis met Beamiris

Bij Dynamic Dance Yoga bied ik een breed scala aan lessen aan om tegemoet te komen aan verschillende interesses en behoeften. Mijn lessen omvatten Hatha Yoga, Prenatale Yoga, Dansyoga en meer. Raadpleeg het schema voor meer informatie.

Ik ben hier om je te helpen! Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier op mijn website gebruiken of mij bellen op 0031(0)639582857. Ik spreek Spaans, Nederlands, Duits, Portugees, Italiaans en Engels.

Onze lessen zijn ontworpen voor mensen van alle ervaringsniveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu nieuw bent bij yoga of al jaren beoefent, ik zal aanpassingen en variaties bieden voor verschillende vaardigheidsniveaus. Ik moedig iedereen aan om te komen zoals ze zijn en hun persoonlijke reis op de mat te verkennen.

Inschrijven voor een les of workshop is eenvoudig! Bezoek gewoon mijn website en navigeer naar de pagina “Lessen”. Van daaruit kunt u het registratieformulier gebruiken waarmee u de lessen kunt selecteren die u wilt bijwonen. Als u problemen ondervindt of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

Absoluut! Wij bieden de mogelijkheid om een enkele inlooples te proberen voordat u zich aan de volledige cursus verbindt. Hiermee kun je mijn lessen uit de eerste hand ervaren en kijken of ze aansluiten bij jouw voorkeuren en doelen. Selecteer eenvoudigweg de drop-in-optie bij het inschrijven voor een les, en ik heet je graag welkom in mijn studio.

Neem contact met mij op om dit te bespreken. Samen kunnen we de les selecteren die het beste bij jou past. zelfs als u fysieke beperkingen of blessures heeft. Ik zal graag aanpassingen en alternatieve houdingen bieden om tegemoet te komen aan verschillende capaciteiten en omstandigheden.