Ontdek de Harmonie van Hatha Yoga

Balans tussen Lichaam en Geest

In deze meeslepende cursus duiken we in de oude praktijk van Hatha Yoga, waar lichaam, adem en geest harmonieus samenkomen.

Wat is Hatha Yoga?

Hatha Yoga is de vereniging van de zon (Ha) en de maan (Tha), wat de balans tussen tegenovergestelde krachten symboliseert. Het is een praktijk die lichaam, adem en geest harmoniseert door middel van een combinatie van asanas (fysieke houdingen), pranayama (adembeheersing) en meditatie.

Dynamic Dance Yoga - Class

Voordelen van Hatha Yoga

Hatha Yoga biedt een breed scala aan voordelen, waaronder:

  • Fysieke Kracht: Ontwikkel kracht, flexibiliteit en balans door asanas.
  • Stressvermindering: Leer kalmte te vinden te midden van de uitdagingen van het leven.
  • Mentale Helderheid: Verbeter de focus en vind innerlijke vrede door meditatie.

LESROOSTER

nieuwe lessen beginnen op 3 juni 2024

Monday

Rooster
  • Lesschema: 3-10-17-24 juni, 1-8-15-22 juli
Address

Heuvel Breda
(adres beschikbaar na registratie)

Contact
0031(0)611197191 (Beamiris)

Maak Kennis met je Instructeur

In 2011 nam Bea’s pad een onverwachte wending toen ze de betoverende wereld van yoga ontdekte. Deze nieuwe passie brandt sindsdien helder in haar. Ze heeft zich toegewijd aan het verdiepen van haar kennis door middel van yoga workshops, cursussen en studie onder gerespecteerde leraren. In 2019 begon ze haar expertise te delen als yogadocent en flexibiliteitsinstructeur. Vandaag de dag is Bea een geregistreerde yogaleraar en geaccrediteerd door de “Yoga Alliance Foundation,” gedreven door een onwankelbare passie voor elk aspect van yoga. Bea’s onderwijsstijl is een unieke mix van plezier, inspiratie en nauwgezette aandacht voor technische details. Bereid je voor om verbaasd te zijn terwijl je een transformerende reis onder haar begeleiding begint.

Cursusoverzicht

Hatha Yoga omvat een gebalanceerde aanpak, met de nadruk op houdingen (asanas), adembeheersing (pranayama) en meditatietechnieken. Gedurende deze cursus verken je de fundamentele principes van Hatha Yoga, waarbij je kracht, flexibiliteit en innerlijke vrede ontwikkelt.

Naast de fysieke aspecten verkent onze cursus de diepgaande voordelen van meditatie en mindfulness. Je maakt kennis met verschillende technieken die de geest kalmeren, het bewustzijn van het moment verbeteren en een gevoel van innerlijke rust en sereniteit cultiveren.

Wie Kan Meedoen?

Hatha Yoga is geschikt voor beoefenaars van alle niveaus, van beginners die een stevige basis zoeken tot ervaren yogi’s die hun praktijk willen verdiepen. Ongeacht waar je je bevindt op je yogareis, biedt onze ondersteunende en inclusieve omgeving een voedende ruimte voor persoonlijke groei en zelfreflectie.

Ervaar de Transformatie

Maak je klaar om aan een transformerende reis te beginnen waar je balans, kracht en innerlijke vrede zult vinden. Doe mee met een Hatha Yoga-les en ontdek de harmonie binnenin jou.

Prijzen

Elke cursus is zorgvuldig samengesteld om een holistische en verrijkende ervaring te bieden. Bekijk onze prijsopties hieronder en vind de cursus die bij je past.

EEN CURSUS VAN 8 Les
€85

Duik in de transformerende ervaring van een enkele cursus en begin aan een reis vol zelfontdekking.

LOSSE LES/UITPROBEREN

€15

Nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben? Probeer onze single/uitprobeercursus en ervaar de magie uit eerste hand.

Registratiegegevens

Klaar om aan deze transformerende reis te beginnen? Neem contact met ons op om je plek te reserveren:Total