Verken Dynamic Dance Yoga

Laat je Creatieve Beweging Vrij

In onze speciale cursus combineren we de vloeiendheid, gratie en creativiteit van hedendaagse dans met de mindfulness en lichaamsbewustzijn van yoga.

Wat is Dynamic Dance Yoga?

Dynamic Dance Yoga is waar de kunst van hedendaagse dans samenkomen met de eeuwenoude praktijk van yoga. Het is een reis die naadloos de essentie van beide disciplines combineert, waarbij kracht, flexibiliteit, balans en behendigheid worden ontwikkeld, terwijl een diepe verbinding tussen je lichaam, geest en ziel wordt gekoesterd.

Sport dancer woman doing class routine inside dancing studio

Omarm de Stroom

Gedurende de cursus word je geleid door een reeks vloeiende en bewegende sequenties die hedendaagse danselementen naadloos integreren met traditionele yogahoudingen. Bij het omarmen van de essentie van beide disciplines zul je:

  • Kracht Cultiveren: Bouw fysieke kracht en gratie op.
  • Flexibiliteit Verbeteren: Vergroot je bewegingsbereik.
  • Balans Vinden: Breng balans in je lichaam, geest en ziel.
  • Je Uitdrukken: Ontdek je unieke bewegingsstijl.

LESROOSTER

Er zijn momenteel geen lessen gepland. Neem contact met ons op voor informatie over wanneer de volgende cursus zal plaatsvinden.

Rooster
  • Coming soon!
Address

Heuvel Breda
(adres beschikbaar na registratie)

Contact
0031(0)611197191 (Beamiris)

Maak Kennis met je Instructeur

In 2011 nam Bea’s pad een onverwachte wending toen ze de betoverende wereld van yoga ontdekte. Deze nieuwe passie brandt sindsdien helder in haar. Ze heeft zich toegewijd aan het verdiepen van haar kennis door middel van yoga workshops, cursussen en studie onder gerespecteerde leraren. In 2019 begon ze haar expertise te delen als yogadocent en flexibiliteitsinstructeur. Vandaag de dag is Bea een geregistreerde yogaleraar en geaccrediteerd door de “Yoga Alliance Foundation,” gedreven door een onwankelbare passie voor elk aspect van yoga. Bea’s onderwijsstijl is een unieke mix van plezier, inspiratie en nauwgezette aandacht voor technische details. Bereid je voor om verbaasd te zijn terwijl je een transformerende reis onder haar begeleiding begint.

Wie Kan Meedoen?

Dynamic Dance Yoga is geschikt voor beoefenaars van alle niveaus, van ervaren yogi’s die op zoek zijn naar een frisse en innovatieve benadering van beweging tot dansers die hun praktijk willen verrijken met mindfulness en holistisch welzijn. Er is geen eerdere ervaring met dans of yoga nodig, alleen een open geest en de bereidheid om de transformerende kracht van beweging te verkennen.

Ervaar de Fusie

Laat je innerlijke danser en yogi los. Doe mee met een Dynamic Dance Yoga-les en ervaar de fusie van gratie, creativiteit en mindfulness in beweging.

Prijzen

Elke cursus is zorgvuldig samengesteld om een holistische en verrijkende ervaring te bieden. Bekijk onze prijsopties hieronder en vind de cursus die bij je past.

EEN CURSUS VAN 8 Les
€85

Duik in de transformerende ervaring van een enkele cursus en begin aan een reis vol zelfontdekking.

LOSSE LES/UITPROBEREN

€15

Nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben? Probeer onze single/uitprobeercursus en ervaar de magie uit eerste hand.

Registratiegegevens

Klaar om aan deze transformerende reis te beginnen? Neem contact met ons op om je plek te reserveren:

Inschrijvingen zijn gesloten. Neem contact met ons op om te weten waar de volgende cursus begint.